Veelgestelde vragen

De Euro Special Notes zijn officiële verzamelbiljetten.
De biljetten worden uitgegeven ter gelegenheid van een speciale plaats, persoon of historische gebeurtenis en met het doel om verzameld te worden.
De biljetten bevatten verschillende veiligheidskenmerken die bankbiljetten ook hebben, zoals een watermerk, microtekst, uniek serienummer, holografische folie, fluoriserende vezels en onzichtbare inkt dat oplicht onder UV licht. Het heeft verzamelwaarde en geen betaalwaarde.

Er kan via één van de volgende betaalmethoden betaald worden: PayPal, iDeal, Mastercard, Visa, Sofort, Bancontact, KBC en Belfius.

De volgende verzendkosten zullen in rekening gebracht worden:

Bezorging in Nederland: € 5,45
De bestelling zal met een brievenbuspakje verzonden worden.
Het pakket zal met Track en Trace te volgen zijn en past door de brievenbus.
Nadat het door ons verzonden is, ligt het risico bij de ontvanger.

Bezorging in Europa: € 7,50
De bestelling zal met een brievenbuspakje verzonden worden.
Het pakket zal met Track en Trace te volgen zijn (indien de betaalde verzendkosten het verzendtarief naar het land dekt, anders wordt het via normale post verzonden) en past door de brievenbus.
Nadat het door ons verzonden is, ligt het risico bij de ontvanger.

Bezorging buiten Europa: € 7,50
De bestelling zal via de normale post verzonden worden.
Nadat het door ons verzonden is, ligt het risico bij de ontvanger.
Het risico van aanvullende BTW in het land van ontvangst buiten de EU ligt bij de ontvanger.

Wereldwijde bezorging houdt niet in dat er in alle landen van de wereld bezorgd zal worden. Er zijn landen uitgesloten in verband met legale en risico redenen.

Bent u niet tevreden over uw online aankoop? U kunt binnen 14 dagen van de dag van ontvangst afzien van uw aankoop en het product retourneren. Het product moet nog wel in de onaangebroken folie zitten, want u kunt het product voldoende beoordelen als het in de folie zit. De retourkosten zijn voor rekening van de consument. Het product moet ongeschonden (bijv. ongevouwen) bij ons aankomen. Bij retournering kunt u het herroepingsformulier invullen wat onderaan de algemene voorwaarden te vinden is. Zakelijke bestellingen zijn uitgesloten van retourrecht.

Heeft u een klacht? Laat het ons weten via het contactformulier.

Winkelwagen