De Euro verzamelbiljetten, verzamel ze allemaal !

De Euro Special Notes zijn officiële verzamelbiljetten en worden uitgegeven ter gelegenheid van een speciale plaats, persoon of historische gebeurtenis en met het doel om verzameld te worden. Het heeft verzamelwaarde en geen betaalwaarde.​

De biljetten bevatten verschillende veiligheidskenmerken die bankbiljetten ook hebben, zoals een watermerk, microtekst, uniek serienummer, holografische folie, fluoriserende vezels en onzichtbare inkt dat oplicht onder UV licht.

We zijn verheugd om te kunnen melden dat de Brexit Euro Special Note is toegevoegd aan de biljetten collectie van het British Museum in Londen en het Fitzwilliam Museum in Cambridge.

the British Museum  

 

Sinds de introductie van de Euro worden er verschillende speciale 2 euromunten uitgegeven. Deze zeldzame twee euromunten worden door verschillende landen als herdenkingsmunt bij een speciale gebeurtenis of ter nagedachtenis van iets uitgegeven en kunt u verzamelen. Nu zijn er naast deze 2 euro munten ook verzamelbiljetten die bij een speciale gebeurtenis of ter nagedachtenis van iets uitgegeven zullen worden: de Euro Special Note. Deze biljetten zijn herdenkingsbiljetten: ze worden specifiek uitgegeven om te verzamelen en de numismatiek. In tegenstelling tot de normale euro bankbiljetten kunt u met de Euro Special Note niet betalen. Deze biljetten zijn om te kopen, te verzamelen en te bewaren, net zoals velen nog postzegels of ansichtkaarten verzamelen. Ieder biljet vertelt een eigen verhaal op zowel de voor als achterkant. 

 

Trustpilot reviews

       Reviews:

 

Review Euro biljetten

Zeer verzamelwaard, hou deze biljetten in de gaten!

4 Eurobiljetten besteld en snel en goed verpakt ontvangen. Mooie biljetten, goede aanvulling op de andere elders aangeboden biljetten, zeer verzamelwaard!

 

Review Euro biljetten

Als verzamelaar van de 0 euro biljetten…

Als verzamelaar van de 0 euro biljetten per toeval hier op terecht gekomen en alle 4 besteld. Thuisgekomen deze onder uv gelegd en effectief zijn deze zéér geweldig, zéér mooie details en kleurrijk, toppie !! Alles is correct verlopen en smaakt naar meer.

 

Review Euro biljetten

Mooie biljetten

Mooie biljetten, netjes verzonden

 

 

© 2019 - 2021 Euro Special Note | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel