Echte verzamelbiljetten

Om te verzamelen

Met echte veiligheidskenmerken

Zoals UV inkt, watermerk en meer

Verzamel ze allemaal

Nu ook te zien in British Museum!

The British Museum Euro Special Note
The Fitzwilliam Museum Euro special Note

Euro Special Note verzamelbiljetten.
Verzamel ze allemaal!

De Euro Special Notes zijn officiële verzamelbiljetten. De biljetten worden uitgegeven ter gelegenheid van een speciale plaats, persoon of historische gebeurtenis en met het doel om verzameld te worden. Het heeft verzamelwaarde en geen betaalwaarde.

De biljetten bevatten verschillende veiligheidskenmerken die bankbiljetten ook hebben, zoals een watermerk, microtekst, uniek serienummer, holografische folie, fluoriserende vezels en onzichtbare inkt dat oplicht onder UV licht.

We zijn verheugd om te kunnen melden dat de Brexit Euro Special Note is toegevoegd aan de biljetten collectie van het British Museum in Londen en het Fitzwilliam Museum in Cambridge.

De verzamelbiljetten

Wij wensen u veel plezier met het verzamelen van deze biljetten!

Euro Special Note verzamelbiljetten. Verzamel ze allemaal!

Reviews

4 Eurobiljetten besteld en snel en goed verpakt ontvangen. Mooie biljetten, goede aanvulling op de andere elders aangeboden biljetten, zeer verzamelwaard!
Trustpilot Euro Special Note
Als verzamelaar van de 0 euro biljetten per toeval hier op terecht gekomen en alle 4 besteld. Thuisgekomen deze onder uv gelegd en effectief zijn deze zéér geweldig, zéér mooie details en kleurrijk, toppie !! Alles is correct verlopen en smaakt naar meer.
Trustpilot Euro Special Note
Mooie biljetten, netjes verzonden
Trustpilot Euro Special Note
Winkelwagen